Donaties

KAASFABRIEK KLUB VAN 100

Vrienden_KF_grote_tegel
We bieden bedrijven, organisaties en individuen de kans om toe te treden tot de Kaasfabriek Klub van 100. Jaarlijks organiseren we een evenement voor deze club. Als lid draag je bij aan het ontwikkelen van educatieprojecten. De Kaasfabriek gaat van dit geld lespakketten ontwikkelen en projecten met scholen doen.
Bijdrage voor lidmaatschap KAASFABRIEK KLUB VAN 100 is minimaal € 100 euro. De bijdrage is geldig voor een jaar.

Voor ieder lid maken we een tegel van 20 x 20 cm met gravure van naam en/ of bedrijfslogo die we in de Kaasfabriek hangen op de muur met ‘Vrienden van de Kaasfabriek”. Daarnaast plaatsen we het bedrijfslogo met link op de website.
Voor iedere 500 euro kunnen we een schoolklas een dagdeel Fablab activiteiten in de Kaasfabriek geven. De donaties komen geheel ten gunste van educatieprojecten voor scholen.

Overzicht leden van Kaasfabriek Klub van 100

 

OF WORD VRIEND VAN DE KAASFABRIEK

Vrienden_KF_tegels_1

De Kaasfabriek wordt voor een groot deel mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers. Voor sommige dingen is extra geld nodig. Hiervoor zijn we voor een deel afhankelijk van donaties. Uw donatie is daarom van harte welkom en maakt het mogelijk onze dromen verder uit te bouwen.

Word daarom Vriend van de Kaasfabriek en plaats een tegel (van hout) met je naam aan de wand van de Kaasfabriek. Daarmee verbind je je met onze andere vrienden en bouw je mee aan de toekomst van de Kaasfabriek. De vriendentegels hebben geen einddatum en blijven voor altijd in de Kaasfabriek.

Vanaf € 25,- graveren we je naam op de tegel.
Deze tegels hebben een afmeting van 10 x 10 cm.

Doneer als Vriend van de kaasfabriek:

  1. Doneer contant ter plekke in de Kaasfabriek in de gele kaas naast het koffieautomaat.
  2. Of maak je donatie over op NL07 RABO 0100 9474 41 t.a.v. Kaasfabriek, Fablab regio Alkmaar onder vermelding van “Vriend van de Kaasfabriek” en je e-mailadres. We nemen dan contact met je op over welke tekst er op de tegel moet komen.

Vrienden_KF_basis

Droom Doe Deel!