Crowdfundingcampagne is gestart. Binnen een week €4000,-

De Kaasfabriek is aan het groeien. Bij groei horen nieuwe investeringen. Om de mogelijkheden van het maken verder uit te breiden willen we een grote CNC (Computer Numerical Control) portaalfrees aanschaffen We zijn nog jong en onze middelen zijn niet toereikend de aanschaf volledig zelf te bekostigen. We vragen dus aan onze fans, aan jou, om ons te supporten deze machine te kopen. Jij en andere makers gaan deze machine gebruiken om dromen waar te maken. Een week na de start van de campagne hebben 20 donateurs in totaal al €4000 gedoneerd! We moeten nog een flink bedrag om ons doel van €15.000 te halen. Word jij onderdeel van het succes?

Opstap naar verdere uitbreiding

Deze machine is de opstap naar verdere uitbreiding. We richten de Stadsfabriek op en Lokaal 10. De plek waar professionele en niet-professionele ontwerpers, kunstenaars, timmermannen, meubelmakers en doe-het-zelvers in de regio Alkmaar hun dromen waar maken. En de plek met het technieklokaal van de toekomst, waar kinderen en scholen 21st century skills leren.

Meer over de CNC portaalfrees

CNC frees (1 van 1).jpgDe CNC portaalfrees kan veel! Bewerk in een keer grote platen van 244cm bij 122cm. Droom, doe, deel. Jij bedenkt iets, in de Kaasfabriek kan je het maken/ doen, en door jouw kennis te delen komen we samen verder. Wat je precies met de CNC frees kan maken hangt natuurlijk af van de creativiteit van de maker, maar denk aan: meubels, decors, kunstwerken, tuinhuisjes, bloembakken en natuurlijk … kaasplankjes.

Via onze social media delen we de komende periode mooie voorbeelden ter inspiratie. Wil je meer over de CNC weten? Check deze website over de CNC XJ1325

Heb je de crowdfunding video al gezien?

Droom Doe Deel!
Geplaatst in sponsoring Getagd met , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Spamfilter CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Nieuwsbrieven archief

@kaasfab